WERKEN BIJ AXON

Het dagelijks verwerken van administratie, het opstellen van een salarisstrook, of een jaaroverzicht maken is de normale gang van zaken voor je. Wij zoeken mensen die verder kijken dan het werk, zich inleven in de klanten en graag bijdragen aan de groei en verdere ontwikkeling van onze relaties. Wij bieden immers nieuwe perspectieven en inzichten voor verder ontwikkeling. Geen mooie praatjes, maar waardevol en constructief advies.

Door jezelf professioneel en consequent op te stellen, bouw je aan het vertrouwen dat jullie samen meer kunnen bereiken. Hoe meer je de klant kunt begrijpen en je in hun kunt verplaatsen, des te beter je ze van dienst kan zijn. Zo werken we samen aan het maken van afspraken die goed voor het bedrijf zijn, erkennen we de staat van het bedrijf en zijn eerlijk over de mogelijkheden.

Ben jij up-to-date met het laatste economisch nieuws, en weet jij wat voor veranderingen de overheid jaarlijks doorvoert? Kun jij kritisch kijken naar de nieuwste ontwikkelingen op financieel en fiscale vlak?
Ben jij in staat om actuele ondernemingen te analyseren en adviseren op basis van aankomende veranderingen in de sector?
Werk je graag samen met iemand, in plaats van alleen voor ze? Denk je mee met wat bij hun bedrijf het beste past?
Wij denken met u mee, niet alleen voor de deadlines, maar voor alle stappen in het ondernemen

Mogelijkheden

Structuur, verantwoordelijkheid en collegialiteit. Axon heeft je veel te bieden. We vinden het belangrijk dat jij met plezier bij ons werkt en dat je je bij ons thuis voelt. Tevens krijg je de ruimte én neem je je verdere ontwikkeling in eigen hand. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met mooie kansen, jij moet ze benutten.

Werken bij Axon, betekent bovendien werken bij een werkgever met de hoogste klanttevredenheid. Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht en klantgerichtheid.

Werksfeer

Bij Axon zijn we bereid zaken meteen op te pakken. Samen met collega’s en klanten. Dit doen we in een open, informele werksfeer, waarbij duidelijkheid, vriendelijkheid en een no-nonsense houding centraal staan. Plezierig werken en persoonlijke aandacht daar draait het bij ons om. Onze manier van werken is – naast onze uitgebreide vakkennis – de reden dat klanten en medewerkers voor ons kiezen.

Solliciteren

Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden om bij Axon te werken. Uitgebreide informatie over ons kantoorwerkzaamheden, onze organisatie en onze dienstverlening vind je op onze website.

Wil je direct meer weten over werken bij Axon? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@axonadviesgroep.nl of per telefoon 026-3827338.

DIRECT SOLLICITEREN

CONTACTGEGEVENS

Warmeloolaan 31, 6825 BN Arnhem.

T: 026-38 27 338
E: info@axonadviesgroep.nl
W: www.axonadviesgroep.nl

[contact-form-7 404 "Not Found"]