Ons kantoor brengt financieel-, belasting- en salarisadministrateurs samen om effectief en doeltreffend advies te geven. Door een gestructureerd en efficiënte aanpak van zaken, werkt ons hoogopgeleid en gemotiveerd team voor het beste resultaat voor onze cliënten. Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf en zien u graag verder groeien. Hiervoor bieden wij constructief advies op maat en zijn we beschikbaar voor al uw vragen. U kunt op ons rekenen voor dezelfde kwaliteit keer op keer.
Onze up-to-date kennis van de constant veranderende wet- en regelgeving zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze adviseurs leggen de stand van zaken uit op basis van uw kennis en inzicht, zodat we realistische afspraken volgens de regels en richtlijnen kunnen vastleggen.

BEDRIJFSPROFIEL

Bij onze adviseurs staat betrokkenheid met uw bedrijf voorop. Onze adviseurs handelen in het belang van uw bedrijf en willen bijdragen aan uw succes, zodat wij samen uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen dragen. Flexibiliteit is hierbij essentieel, wij bieden een breed aanbod aan diensten, van online boekhouden tot bankimport (bankafschriften automatisch importeren in ons boekhoudprogramma). Samen vinden wij een pakket dat het beste bij u past, bijvoorbeeld uw gehele administratie uitbesteden aan ons of een gedeelte zelf doen, waarna wij alles controleren en het jaar afsluiten met een jaarrekening en een eindejaarsadvies. Alle afspraken worden vooraf vastgelegd in een opdrachtbevestiging zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

ONDERNEMERSNETWERKEN

Groeien en uitbreiden is bij alle bedrijven uiterst belangrijk. Uiteraard dragen wij graag bij aan deze ontwikkeling voor onze cliënten. Wij denken met u mee door optimaal gebruik te maken van onze netwerklijnen voor de vraag en aanbod binnen uw sector. Door belanghebbende partijen bij elkaar te brengen, bemiddelen wij voor de diverse behoeftes van uw bedrijf en helpen u zakelijke vraagstukken efficiënt en snel te beantwoorden.

TARIEVEN

Door efficiënt gebruik van onze softwaresystemen houden we de kosten van onze dienstpakket aantrekkelijk.

Voor de prijsbewuste ondernemer die documenten volgens onze checklist aanlevert en zelf invoert, hebben we een speciaal pakket samengesteld. Zo kunt u voor betaalbare tarieven gebruik maken van onze hoogwaardige adviesdiensten. U heeft dan de zekerheid van volledig inzicht in uw administratie, terwijl u ondersteund wordt door onze professionals.

OPDRACHTBEVESTIGING

De opdrachtbevestiging legt uw behoeftes vast en met welke afspraken wij deze zullen vervullen. Hierdoor wordt de kwaliteit, normen en inhoud van onze dienstverlening vastgelegd, voor een transparante en verantwoorde gang van zaken. Daarin wordt het volgende vermeld:

  • Overeengekomen dienstenpakket
  • Honorarium
  • Overigeafspraken
  • Handtekeningen geheimhouding

Hierbij kan de keuze gemaakt worden tussen: declaratie voor diensten tegen een uurtarief of met een vaste voorschotnota per maand.

Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek of vraag vrijblijvend een offerte aan.

ONS TEAM VAN TOEGEWIJDE PROFESSIONALS

SEZGIN AVCI

SENIOR BEDRIJFSADVISEUR

Voor iedereen bekend als hét aanspreekpunt van Axon, Sezgin Avci weet als geen ander hoe belangrijk een goed gesprek is met zijn cliënten en medewerkers. Hij coördineert en delegeert de dagelijkse werkzaamheden op kantoor zodat voor iedereen de zaken soepel verlopen.

ESENGUL GÜRBÜZ

SENIOR BEDRIJFSADVISEUR

Als senior bedrijfsadviseur, is Esengul Gurbuz dé financiële autoriteit op kantoor. Zij is gespecialiseerd in het controleren, het samenstellen en beoordelen van de jaarcijfers. Daarnaast is Esengul Gürbüz gespecialiseerd in het verwerken en indienen van complexe fiscale aangiftes.

SERDAR KUZEY

FINANCIEEL- EN VASTGOEDADVISEUR

Als financieel adviseur voert Serdar Kuzey controlewerkzaamheden uit voor klanten in het Midden- en Kleinbedrijf. Door zijn alerte instelling en aandacht voor de fijne details, zorgt hij voor een gestroomlijnde aanpak van zaken en degelijk onderhouden administratie.

LARA MANRAAD

BELASTINGADVISEUR EN SALARISADMINISTRATEUR

Lara Manraad koos voor de specialisatie belastingadviseur door haar sterke band met de sociale kant van de werkzaamheden. Ze komt op voor de belangen van de ondernemer met betrekking tot de fiscale vraagstukken. Verder fungeert ze als contactpersoon tussen klanten en belastingdienst.

STEFAN RENSINK

ASS. ACCOUNTANT

Door zijn interesse in vakken gebaseerd rond cijfers, was Stefan Rensink een perfecte match voor zijn accountancy werkzaamheden.  Vooral het nauwe contact met lokale ondernemers spreekt hem aan, zodat hij kan meedragen aan de positieve ontwikkeling van een bedrijf.

OSMAN AVCI

SERVICE DESK

Ons team wordt versterkt in de dagelijks kantoorwerkzaamheden en bedrijfsvoering door Osman Avci. Hij is multi-inzetbaar voor het hele team als het gaat om ICT, voorraadbeheer, archiefbeheer en is verantwoordelijk voor bestellingen van kantoorbenodigdheden.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

“Axon adviesgroep is een zelfstandig en groeiend advieskantoor waar een enthousiast team van financieel, belastingadviseurs, salarisadministrateurs en medewerkers hecht samenwerkt ten behoeve van onze cliënten.”