UW BEDRIJF

Bij een onderneming starten komt veel kijken. Denk aan een rechtsvorm kiezen, inschrijven bij de Kamer van Koophandel, vergunningen aanvragen en natuurlijk een geordende administratie opzetten.

Wij stellen samen vast welke rechtsvorm het beste past bij uw bedrijf en doelen. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor eenmanszaak, vennootschap onder firma, maatschap, besloten vennootschap, of zelfs overstapoen van het ene rechtsvorm naar het andere. Dit heeft verregaande gevolgen voor uw bedrijf maar ook voor u als ondernemer, denk hierbij aan de inkomstenbelasting, winstverdeling en zelfs privé aansprakelijkheid.

Zodra de rechtsvorm gekozen is, moet uw bedrijf zoals alle ondernemingen en rechtspersonen in Nederland worden ingeschreven in het Handelsregister (Kamer van Koophandel). Met onze begeleiding, zorgt u ervoor dat uw bedrijf aan alle criteria voldoet. Hierna ontvangt u uw KvK-nummer en worden de gegevens automatisch doorgegeven aan de Belastingdienst

Afhankelijk van uw soort bedrijf en sector, zijn er diverse vergunningen nodig. Denk hierbij aan bouw-, milieu- of reclamevergunningen. Wij helpen u de juiste vergunningen op tijd aan te vragen, alsmede de branche-specifieke vergunningen die op u van toepassing kunnen zijn. Zo bent u beter op de hoogte van uw wettelijke verplichtingen als ondernemer, en komen er geen verrassingen op u af!

Tot slot, de kern vaan een goede bedrijfshuishouding: de administratie. Door een geordende administratie weet u precies de kosten, opbrengsten en natuurlijk de winsten van uw bedrijf. Dit werkt een goede en vooral snelle communicatie met de belastingdienst in de hand, zodat er geen onzekerheden zijn aan het eind van het jaar. Samen leggen wij de basis voor een goede administratie, en onderhouden wij deze, samen met de groei van uw bedrijf.

Bel vandaag nog, of kom langs om te kijken hoe wij uw administratie naar een hoger niveau kunnen dragen!

AxonIcon

“Axon accountancy en belastingadviseurs is een zelfstandig en groeiend advieskantoor waar een enthousiast team van financieel, belastingadviseurs, salarisadministrateurs en medewerkers hecht samenwerkt ten behoeve van onze cliënten.”